Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Balıkesir'e bağlı İlçe müftüleri, Bandırma'da toplandı

Balıkesir

Balıkesir'e bağlı İlçe müftüleri, İl Müftüsü Turgut Açari Başkanlığında, Bandırma'da toplandı, İlçe Müftülük Binası ‘nda yapılan toplantıya İl Müftüsü Tur gut Açari Başkanlık etti.

Balıkesir’e bağlı İlçe müftüleri, İl Müftüsü Turgut Açari Başkanlığında, Bandırma’da toplandı, İlçe Müftülük Binası ‘nda yapılan toplantıya İl Müftüsü Tur gut Açari Başkanlık etti.

Açari toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’ Bugün burada Balıkesir’in il ve ilçelerinde görev yapan müftülerle bir araya gelerek, çeşitli konularda bilgi alışverişi yapacağız’’dedi.
Açari, konuşmasında ‘’ İl Özel İrşad Programı’’nı, müftü ve vaizlerimizin tamamının katılımıyla Kasım ayında il genelinde belirlenen camilerde yaptık. Bu gün burada 2014 yılı faaliyetlerini değerlendirirken, 2015 yılının programını taslak olarak hazırlayacağız. Personele yönelik Ezan, Kuran ve Hitabet gibi konularda seminer planlamaları yapacağız. Türkiye Diyanet Vakfı Şubelerinin yeniden yapılandırılması ilgili olarak bilgi paylaşımında bulunacağız.’’ dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli